Divat

10 dolog amit a stílusos nők midnen nap csinálnak

Egy ruhában mindig a nő a legfontosabb. A ruha nő nélkül mit sem ér. by Coco Chanel

Minden stílusos nő mögött kései lefekvések, korai kelések, és értékes munkával töltött idő  áll. Íme 10 szokás, amit könnyen beépíthetsz a mindennapjaidba. Lépésről lépésre alakíthatod ki a stíusodat és lehetsz egyedi a tömegben. Csináld te is ezt a 10 dologot, amit a stílusos nők midnen nap csinálnak

1. Légy már egy nappal korábban kész

Mindenki szeret halogatni, azonban az utolsó pillanatban összerakott outfit rendezetlen, átgondolatlan hatást kelthet.

2. Adj magadnak elég időt ara, hogy elkészülj

Már most felejtsd el a szundi gombot. Tessék felkelni! Hidd el, ha elég időt adsz arra hogy elkészülj, nagyobb önbizalommal indulsz neki a napnak.

3. Hajtogasd és akaszd fel a ruháidat

Időt spórolsz meg, ha a megfelelő módon tárolod a ruháidat. Ha a lusták királynője vagy, akkor valószínűleg az outfitjeidet nehezebben tudod összerakni, és rákényszerülsz sokadjára is a vasalásra.

4. Legyen egy aduászod

Legyen egy bombabiztos szetted, ami minden helyzetben meg tud menteni és kényelmesen érzed magadat benne.

5.  Merd újra viselni az outfitjeidet

Bármennyire fájó kimondani, nem vagyunk hírességek. Úgyhogy ideje nekiállni 1,5-2 hetente felvenni ugyan azt a ruhát.

6. Öltözködésünkkel más nőkre teszünk benyomást

Szomorú tény, hogy a férfiak kevésbé jegyeznek meg az outfitted alapján, azonban a nők még a cipőd árnyalatát is öszevetik a rúzsod színével.

7. Keresgélj outfiteket

Akár a pinteresten (akár itt) , instagrammon (itt), facebookon (itt) keress a stílusodnak megfelelő szetteket, mentsd le, és bármikor a rendelkezésedre áll majd egy újabb jó ötlet, ha kifogynál.

8. Kerüld a sorokat, vásárolj online!

Időt, energiát, sorokat és tömeghisztiket tudsz elkerülni ha online módba állítod a shoppingolási hóbortodat. Tuti tippek tőlünk: https://goo.gl/q6Za3e

9. Szánj időt a hajadra

Ha már a csini ruha megvan, akkor itt az ideje hogy a fejed tetején lévő szénaboglyával is kezdj valamit. Még egy ok, hogy a szundi gomb kitörlődjön az életedből.

10. Merj kombinálni

Különböző outfitjeidet vegyítsd néha, így nem unod meg őket. Játssz el a gondolattal, Coco Chanel is így hordaná? Tudj megújulni!

HelloGirls

A HelloGirls egy egyedi divat és élestílus blog, ami arra hivatott hogy minden nap inspirája az olvasóit, a legújabb divattippekkel és trendekkel naprakészek legyenek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük