Divat

Top 10 hajtrend 2018-ra, amivel sexy leszel minden helyzetben

A Top 10 hajtrend 2018 -ra való megjósolása nem is olyan nehéz. Egy korábi cikkünkben itt már kifejtettük miért érdemes “szundigomb” mentesen felkelned reggel és időt hagynod a hajad elkészítésére is.

A hajunk egy olyan stíluseszköz, ami mindig kéznél van és könnyű elrontani, de kicsi odafigyeléssel és a megfelelő stílus kiválasztásával mindig tökéleteen kiegészíti majd az outfitjeidet.

Hogyan válasszunk stílust?  Mi az amire figyelni kell? Kezdjük ott hogy a vágás, a szinezés és a különböző szárítási módok és fonatok, csatolások és társi milió+1 viselést tesz lehetővé. Hogy egy kicsit segíteni tudjunk nektek, összeszetük a 10 legszuperebb 2017-es hajtrendet.

TOP 10. 2018 hajtrend – Lófarok

2018 hajtrend - Lófarok
Kép forrása: http://pophaircuts.com/easy-ponytail-hairstyle

A lófarok sosem megy ki a divatból, idén a magasra kötött a trendi. Nyújtja az arcot és kiemeli azt. Egy jó highlightinggal és a coffoddal tökéletes összképet érhetsz el úgy, hogy közben nem kell 10 percenként igazgatnod azt.

TOP 9. 2018 hajtrend – Egyenes vágás

2018 hajtrend - Egyenes vágás
Kép forrása: https://www.digihairstyles.com/best-hairstyles-for-straight-hair/

Egyszerű de nagyszerű, talán ez jellemzi leginkább ezt a trendet. A vágás az alapja, festéssel, választék választással teheted egyedivé, extrémebbé a külsődet.

TOP 8. 2018 hajtrend – Színek

2018 hajtrend - Színek
Kép forrása: https://www.instagram.com/pulpriothair/

Az élénk színek és a sötét színek keveredése hihetetlen trendi külsőt tudnak kölcsönözni viselőjük számára. Ha elég vad vagy és bevállalós, akkor ez a te időd. Neon színekkel, merész vágásokkal, ombréval már maga a hajad elég ahhoz, hogy egyedinek, és trendinek számíts, úgyhogy ha egy zsákot veszel fel, abban és bőven megütöd a hűha faktort. 😉

TOP 7. 2018 hajtrend – Bronde

2018 hajtrend - Bronde
Kép forrása: http://styleskinner.com/62-trendy-dark-blonde-hair-colors-ideas/6/

Mi a nyavaja az a bronde? A szőke és a barna szerelemgyereke. Ez egy igazi love story, hiszen minden évszakban horható, és tökéletes választás azoknak akik vágynak a változatoságra, de nem mernek belevágni extrémebb stílusokba.

 

TOP 6. 2018 hajtrend – Rétegződés

2018 hajtrend - Rétegződés
Kép forrása: http://glaminati.com/medium-length-layered-hairstyles/

Vékonyszálú, vagy éppen ritkább hajhoz ajánljuk a réteges, fokozatos vágást. Az egyik legjobb megoldás azoknak a nőknek, akik dúsabb hatást szertnének elérni. A különböző rétegeknek térfogatnővelő hatásuk van, így vizuálisan feltuningolja a hajunkat. Frufruval kombináld, amennyiben hoszúkás vagy ovális az arcformád.

TOP 5. 2018 hajtrend – Fonatok

2018 hajtrend - Fonatok
Kép forrása: https://www.luxyhair.com/blogs/hair-blog/loop-waterfall-braid

A tipikus jókislány kinézet. Ami a legjobb benne, hogy szinte kifogyhatatlan variációkból. Szexi, kislányos és nem utolsó sorban praktikus, azaz evés közben nem azzal kell törődnöd hogy a szószból kiszedd a hajadat.

TOP 4. 2018 hajtrend – Frufru

2018 hajtrend - Frufru
Kép forrása: http://brittanickel.tumblr.com/post/162765448383/multiculturalmodels-digitals-louise-ford

A frufru örök és sérthetetlen. Nem, nem megy sehova, sem idén, sem jövőre. A frufru viseléséhez adottságokon kívül türelem és bátorság is kell, hiszen ha elalszod, ha fúj a szél akkor máris máshogy néz ki, mint az ahogyan azt elképzelted.

Mindenképpen olyan hölgyek döntsenek a frufru mellett akiknek magas homlokuk van, így a frufruval a tökéletes kerek arcformát tudják elérni.

TOP 3. 2018 hajtrend – Nedves kinézet

2018 hajtrend - Nedves kinézet
Kép forrása: http://visualoptimism.blogspot.hu/2015/07/ophelie-guillermand-by-nagi-sakai-for.html

Ha azt gondolod hogy a nedves hatás miatt laposnak, zsírosnak és igénytelennek tűnik a hajad, akkor tévedsz. 2017 nyári tendencia egyik legmenőbb viselete, a kifutók sztárja a nedves haj.

TOP 2. 2018 hajtrend – Oldalt elválasztva

2018 hajtrend - Oldalt elválasztva
Kép forrása: http://heartymagazine.com/get-beauty/how-to-mastering-the-cool-girl-side-flip

Gyors és trendi megoldás a reggel még épp hogy kócosan, hullámos hajadat egy oldalválasztékkal elintézni. és voilá, trendi, szexin kócos megjelenésed lesz.

TOP 1. 2018 hajtrend – Egyenes haj

2018 hajtrend - Egyenes haj
Kép forrása: https://hu.pinterest.com/pin/162411130294156703/

Idén a sztárok long bobban és short bobban rohangáltak, vagy éppen derékig érő, sejmes, egyenes hajjal vonultak a vörösszőnyegen.

Miért olyan trendi az egyenes? Magabiztosságot és irányítói mivoltot kölcsönöz viselőjének, egyszerű kezelni, azonban az ápolására extra hangsúlyt kell fektetned mivel ha tördezik a hajad vége, az rögtön meglátszik.

Ti melyiket választjátok ?

HelloGirls

A HelloGirls egy egyedi divat és élestílus blog, ami arra hivatott hogy minden nap inspirája az olvasóit, a legújabb divattippekkel és trendekkel naprakészek legyenek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük