Frizurák

10 legjobb YouTube haj tutorial, amit ki kell próbálnod, legalább egyszer!

A videózás és a folyamatosan fejlődő stílusok világában próbáljuk a lépést tartani divat terén, de a legnagyobb segítséget mégis a tutorialok jelentik, jelen esetben pedig kifejezetten a frizura tutorialok. Már egyszer hálát adtunk a YouTube tutorialok világának és annak, hogy mennyi újdonságot, vagy éppen praktikus dolgot tudunk elsajátítani általuk.

A következő pár videóban mindennapos viseleteket, praktikákat osztunk meg veletek, amik remélhetőleg egyszerűbbé teszik a mindennapjaitokat!

10. Ötös fonat

Van egy jó és egy rossz írünk.. Talán a rosszal kezdjük: a halszálka fonás már nem a legtrendibb. Jó hír: az ötös fonat taszította le a trónról, és az egyszerű elkészítésének következtében azonnal belopta magát a mindennapjainkba!

9. Friss hatás

ismerjük már jól azt az érzést, amikor hajat kellene mosnunk, de lelkileg még nem készültünk fel rá. Igen, szerintünk is borzalmas, de mint minden találékony (és lusta) és valamire való nő tudja, hogy amit nem akarunk, arra találunk kellemesebb megoldást. Íme egy szuper ötlet arra az esetre ha kicsit frissítenél a hajadon, hogy +1 napot bírjon. 😉

8. Optikai csalások

Mindenki szereti, ha a copfja szép, hosszú és dús. Azonban ez sajnos nem mindenkinek adatott meg, így kerestünk számotokra egy olyan megoldást, amit tuti bevezetek a reggeli készülődésetekbe! 😉

7. Tökéletes tengerparti hullámok

Ne csak nyáron vedd természetesnek azt, hogy a hajadat megformázza a víz és ezzel együtt lesz tökéletes és szexi. Otthon is pár perc alatt felidézheted a vízparti hullámokat!

6. Konty

Valószínűleg már próbáltatok magatoknak kontyot csinálni, de ezt még tuti nem próbáltátok! 😉 Egy nagyon speciális és nehezen beszerezhető eszköz kell hozzá csupán. Ez nem más mint egy zokni! Végre értelmet nyer a sok párját vesztett zokni a fiók aljában! 😉

5. Jó kislány frizura

Biztosan ti is álmodtatok már arról, hogy végigmentek a folyosón és az egyszerűség bájával leveszel mindenkit a lábáról! Nos, ez nem álom többé!

4. Mint a kifutón

Kérdés: Ki ne szeretne úgy kinézni mint egy Victoria’s Secret angyal? Persze hogy mindenki szeretne! A videó végére te is egy leszel a kifutós angyalok közül! 😉

3. Masnira fel

Legyen akár hosszú, akár rövid a hajad, ez egy tökéletes és extrán csajos választás minden hosszra. Nem kell több ezreket elkölteni kiegészítőkre, hiszen otthon is meg tudod csinálni ezt!

2. Igazítsd magadnak

A frufru egy kényes téma, hiszen körülbelül egy-két héten keresztül mondjuk rá hogy tökéletes. Minden más esetben vagy túl rövid, vagy túl hosszú. Ideje kezedbe venni az irányítást és hosszan tökéletesen tartani a fürtjeidet.

1. Egyszerűség jegyében

Lehet hogy egyszerűnek tűnik, de hidd el, a tökéletes szárítás, és a szép esés elérése igazii küzdelem tud lenni. próbáld ki ezt a technikát és talán a reggeli rutinod is egyszerűbb lesz. Nincs másra szükséged mint egy hajszárítóra, gy körkefés fésűre és sok sok (rengeteg) türelemre és némi gyakorlásra! 😉

Sok sikert hölgyeim! 😉

Nektek melyik praktika volt a leghasznosabb?

Tag

HelloGirls

A HelloGirls egy egyedi divat és élestílus blog, ami arra hivatott hogy minden nap inspirája az olvasóit, a legújabb divattippekkel és trendekkel naprakészek legyenek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.