Inspiráló körmök, műkörmökMatt körmökNarancssárga körmök

13 + 1 zseniális matt narancssárga köröm amit ha bevállalsz, tuti, hogy kitűnsz a tömegből

A narancssárga köröm, mint szín is elég feltűnő, de a matt narancssárga köröm a maga egyedi stílusával biztosan nem jön veled szemben az utcán. Hogy tényleg egyedinek és őrülten szexisnek érezhesd magadat, mutatunk 11 matt körmöt ami elvarázsol és +1-et ami végképp magával ragad majd.

 1. Klasszikus matt narancssárga köröm

A legtöbbször azért félünk merészebb színeket választani, mert attól  félünk, mit szólnak mások. Erre a “kreált” problémára a tökéletes megoldás a matt színek használata, mivel anélkül, hogy kirikítana a körmöd színe, a kedvenc színedet is használatod és teljes mértékben “munkahelybarát” maradsz.

Klasszikus matt narancssárga köröm
Kép forrása: pinterest

 

 1.  A nyár kedvence, a lágy, púder narancs

Bárhogyan is nézzük, a neon egy örök kedvenc nyáron, a matt púder narancs pedig a visszafogott és mégis ütős verzióját képzi ennek a trendnek. Legyen a körmöd akár hosszú, akár rövid, tuti nem nyúlsz mellé a ezt választod.

A nyár kedvence, a lágy, púder narancs
Kép forrása: pinterest

 

 1. Neon narancs mattítva

A nyár színe a narancs, és bár az előző kép is a neon színvilágot életi, egyszerűen nem lehet betelni velük. Kicsit merészebb, mégis letisztult és partykész kombináció.

Neon narancs mattítva
Kép forrása: pinterest

 

 1. Minimalista kombináció

Minden nő ismeri az érzést, meglátni és megszeretni. Ez a köröm pont ilyen. Gyönyörű matt fehér és narancs egy kis mintával és arany díszítéssel megfűszerezve. Az arany emeli arra a tökéletes elegancia szintre, ami elengedhetetlen egy stílust követő nőnek. Nálunk ez az egyik abszolúte befutó.

Minimalista kombináció
Kép forrása: pinterest

 

Merj egy kis színt, egy kis nyarat vinni a napjaidba. Egy mélyebb színt egyszerűen izgalmassá tehetsz akár egy ecsetvonásnyi pezsgő színnel is.

Minimalista kombináció
Kép forrása: pinterest

 

 1. Kővel és csillámmal keverve

Miért szeretjük ennyire a matt színeket? Íme pár nyomos érv:

 • Letisztultan szexi
 • Szinte bármivel kombinálhatod
 • Az extrémebb stílust visszafogottabbá teszi

És miért szeretjük ennyire a narancs színt?

 • Energikus
 • Szokatlan
Kővel és csillámmal keverve
Kép forrása: pinterest

 

 1. A különböző árnyalatok szerelmeseinek

Hamár kellőképpen meggyőztünk arról, hogy a narancs a te színed nyárra, és mégsem tudsz betelni a sok lehetőséggel, akkor egyszerű a megoldás, válaszd ki az öt kedvenc színed és alkoss meg az egyedi színskálád.

A különböző árnyalatok szerelmeseinek
Kép forrása: pinterest

 

 1. Pöttyökre fel

Egy kicsit retró, teljesen bohókás, és mégis a legegyedibbek közé tartozik. És mint ahogy a mondá is tartja a pöttyös az igazi. 😉

Pöttyökre fel
Kép forrása: pinterest

 

 1. Csak tüzesen!

Sex, love, rock’n roll. Igazán tűzbe hoz a stílus, a zene és persze a körmöd is.

Csak tüzesen!
Kép forrása: pinterest

 

 1. Csíkos, nude színnel kombinálva

Ha a tele narancssárga a határokat feszegeti nálad, akkor egy nude színnel tudod lágyítani az összképet. Az ezüst csíkok pedig a kellő ragyogást és fényt hozzák az amúgy is matt, visszafogott körmeidre.

Csíkos, színnel kominált
Kép forrása: pinterest

 

 1. Narancssárga és Ombre, mi kell még?

A leginkább napkeltére hasonlító árnyalattal a reggeli energiát, a megújulást egész nap magaddal tudod vinni, így akármikor ránézel újult erőre kaphatsz.

Narancssárga és Ombre, mi kell még?
Kép forrása: pinterest
Narancssárga és Ombre, mi kell még?
Kép forrása: pinterest

 

 1. Nyaralás a legvidámabb színnel

Süt a nap, a pálmafákat fújja a friss szellő, a lábujjaid között érzed a lágy homokot, legszívesebben semmin sem változtatnál. Ezt az érzést tükrözi legjobban az alábbi köröm. Vidd magaddal a nyaralás érzését akár munkába, akár táborba, biztosan jó kedved lesz tőle!

Nyaralás a legvidámabb színnel
Kép forrása: pinterest

 

+1. A tökéletes összeállítás

Ez a plusz 1 nem más, mint a személyes kedvencünk, hiszen ötvözi a felsőbbrendű feketét, a visszafogott narancsot és a fenséges aranyat, ezzel megadva a tökélete összhangot.

A tökéletes összeállítás
Kép forrása: pinterest

Reméljük kellőképpen elmerültetek a narancs okozta élvezetekben, és találtatok kedvetekre valót, minket megnyert magának ez a matt narancs.

Mit fejezhetsz ki a narancssága körmöddel?

Amikor a  narancssárga színre gondolunk akkor a ragyogás, a melegség és a nyár jut eszünkbe, azonban ez azon színek egyike amit kevesen mernek, vagy éppen kevesen tudnak jól hordani.

A narancs a piros és a sárga szerelem gyereke. Egyszerre energikus és boldog. A narancs szín a körmödön is az élvezetet, a melegséget, a boldogságot, a játékosságot, az egészséget, a változást és a megújulást jelenti.

Ugye hogy máris máshogyan állsz hozzá ehhez a színhez? Ha még többet olvasnál a témáról, akkor kattints ide: 12 inspiráló narancssárga köröm amivel te is kitűnhetsz a tömegből

Nektek melyik tetszett a legjobban?
Tag

HelloGirls

A HelloGirls egy egyedi divat és élestílus blog, ami arra hivatott hogy minden nap inspirája az olvasóit, a legújabb divattippekkel és trendekkel naprakészek legyenek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük