Inspiráló körmök, műkörmök

30 kép – 2017 körmeiről, amiből még ma is nyerhetsz inspirációt

Ahogy a ruháinkat és az évünket is áttekintjük év elején, úgy érdemes visszatekinteni a 2017 körmeire, trendjeire, hiszen mindenki tudja hogy a jó dolgok divat téren is nehezen merülnek feledésbe. 😉

Egyértelműen kijelenthetjük hogy 2017-ben a rövidebb, visszafogottabb körömhosszak hódítottak. Ezek közül is különösen nagy hangsúlyt kapott a mandula, a balerina és a szögletes formák.

Természetesen a műkörmök és formáik az örök kategóriába tartoznak, úgyhogy ne szomorodj el, ha ez a te stílusod akkor nem lőttél mellé 2017-ben sem.

Színek tekintetében a nude, a halvány színek, a letisztultság és a metál effektek voltak porondon. 2017-ben mind köröm és mind outfit téren a letisztultság, a modern elegancia, és a sikk volt az ami hódított.

Ezek voltak 2017 köröm színei

Nincs köröm minta nélkül. Na jó, ez nem igaz, de mintával sokkal mozgalmasabb és energikusabb kiegészítője a szettednek a körmöd.

12. Negatív díszítés

Ennek a mintának a szokatlanság a lényege, azaz nem a köröm közepén, hanem a szélein van minta, így optikailag hosszabbnak tűnik a körmöd. Más néven negatív mintázásnak hívjuk.

Negatív díszítés példa 1

Negatív díszítés példa 2

Negatív díszítés példa 3

11. Hold színezés

A körömhold felfestése ismét egy egyedibb megjelenése a mintáknak, azonban a nude körmöket egyszerűen fel lehet dobni egy kis csillogással vagy kontraszttal.

 

11. Hold színezés példa 1 11. Hold színezés példa 2

10. Színek harmóniája

A körmünk felső részének kifestése valahogy eddig nem hódított meg különösebben nagyobb teret.  Azonban az elkészítése egyszerű és szinte végtelen kombinációja van.

 

10. Színek harmóniája péla 1

10. Színek harmóniája péla 1

9. Köröm ékszer

Nem, nem a köröm díszítésére alkalmatos kövekre gondoltunk, hanem a körömágy legfelső részére kerülő díszítésre. Szokatlan ugye?

 

9. Köröm ékszer példa 1
9. Köröm ékszer példa 2

8. Klasszikusok egyvelege

A púder színek, és az alap színek keverése egy kiegyensúlyozott mintát alkot. Kifejezetten irodai munkát végzőknek é iskolásoknak ajánljuk, hiszen a nude és az alap színek kellően visszafogottak.

 

8. Klasszikusok egyvelege példa 1 8. Klasszikusok egyvelege példa 2 8. Klasszikusok egyvelege példa 3

7. A klasszikus nude

A maga egyszerűségével és visszafogotságával sosem fo kimenni a divatból.

7. A klasszikus nude példa 3 7. A klasszikus nude példa 2 7. A klasszikus nude példa 1

6. Csíkos köröm

Nem minden esetben igaz hogy a csíkok kövérít, ha a körmödről van szó, akkor minden esetben nyújtják azt. Válassz akár orizontális, akár vertikális csíkozást, tuti befutó lesz.

6. Csíkos köröm példa 1 6. Csíkos köröm példa 2

5. Grafikus francia

A francia körmök a reformjukat élik, minden részét újabbnál újabb mintával és dísszel tesszük még egyedibbé. Mivel 2017 a geometriai formák éve volt, nem meglepő hogy a francia stílust is elérte.

 

5. Grafikus francia példa 1 5. Grafikus francia példa 2

4. Színes franciák

Elegánsan egyedi. Mire van hozzá szükséged? Kedvenc színed, szeretett körmösöd vagy egy jó sablon, körömágyszínű/színes lakk.

 

4. Színes franciák példa 3 4. Színes franciák példa 2 4. Színes franciák példa 1

3. ’70-es évek stílusa

A színek, a minták és az eszeveszett energia ismét visszatért a körmök világába. Valljuk be, megkönnyíti a helyzetünket, mivel így akár 4-5 különböző színt is viselhetünk egyetlen egy körmünkön. 😉

 

3. '70-es évek stílusa példa 2 3. '70-es évek stílusa példa 1

2. Minimalista stílus

Az egyszerű és nagyszerű elvet követők kedvence valószínűleg ez a típus. Legyen az akár egy pötty, egy csík, vagy egy kocka, a minimalista minták az egyszerűséget követik. Mint mindenki tudja, a kevesebb néha több. 😉

 

2. Minimalista stílus példa 22. Minimalista stílus példa 32. Minimalista stílus példa 2

1. Króm

Egyszerűen fogalmazva, a króm a dominancia, a női erő jelképe. Minden színhez passzol, minden elképzelést trendibbé tesz. Válasz akár a teljes kezedre, vagy csak egy ujjadra, csalódni nem fogsz. Nekünk ez a kedvencünk!

 

1. Króm körmök példa 3 1. Króm körmök példa 2 1. Króm körmök példa 1

Nektek melyik tetszik a legjobban?

Tag

HelloGirls

A HelloGirls egy egyedi divat és élestílus blog, ami arra hivatott hogy minden nap inspirája az olvasóit, a legújabb divattippekkel és trendekkel naprakészek legyenek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük