Inspiráló körmök, műkörmökMatt körmökPiros körmök

Top 12 matt piros köröm, amitől te is királynőnek érezheted magadat

Ha már megtaláltuk a világ legkompatibilisebb színét, akkor érdemes a stílusok között is cikázni kicsit, és megérkezni a matt piros körömhöz, ami egyszerre visszafogott, szexi és feledhetetlen. 

12. Klasszikus mélypiros köröm

A klasszikus mindig tali találta, főleg akkor ha irodában dolgozol vagy olyan iskolába jársz, ahol nem szívesen veszik az extrémebb dolgokat. Persze a klasszikus visszafogott stílust is fel tudod dobni pár apró kövecskével, ahogy azt a következő pontban láthatod.

Klasszikus mélypiros köröm
Kép forrása: pinterest

 

11. Körömhossztól függetlenül

Legyen a körmöd akár hosszú, akár rövid, ez a visszafogott piros a te szívedet is hamar elnyeri. Tökéletes választás hozzá pár apróbb kő, így még egyedibbé tudod tenni.

Körömhossztól függetlenül
Kép forrása: pinterest

 

10. Az ünnep királynője

Ha az ünnepekre gondolunk és annak színeire, akkor a piros, a zöld, az arany és az ezüst jut először eszünkbe. Így nem meglepő hogy az egyik legnépszerűbb ünnepi szín a piros is. Koronázd meg az outfittedet a tökéletes manikűrrel. 😉

Az ünnep királynője
B Kép forrása: pinterest

 

9. Márvány & matt piros

A márvány már előző évben is bebizonyította hogy igen is van helye a trendben. Ha a matt piros körmödet a saját ízlésedre akarod formálni, talán ez a legegyedibb megoldás. A vadabb verzióért válassz mélyebb, sötétebb színeket és bárkit leveszel a lábáról.

Márvány & matt piros
Kép forrása: pinterest
Márvány & matt piros
Kép forrása: pinterest

 

8. Összhangban, mégis különbözően

Egy tökéletes outfittet is jól megfontoltan állítasz össze, akkor ez miért lenne máshogy a körmöd esetén?! Válaszd ki az aktuális kedvenceidet és állítsd össze a saját egyedi kombinációdat! 😉

Összhangban, mégis különbözően
Kép forrása: pinterest
Összhangban, mégis különbözően
Kép forrása: pinterest

 

7. A minták szerelmesinek

Rendben van, lehet hogy ez egy kicsit túlzás, de ha már piros körmöt hordunk, akkor az legyen belevaló. Tükrözze azt, hogy ÉN egyedi és különleges vagyok! (A körmösöd tuti kikészülne tőle)

A minták szerelmesinek
Kép forrása: pinterest

 

  6. Matt ombre

Az ombre és a matt bizony nem jár kéz a kézben, mert valljuk be, egy kicsit extrémnek számít. De ha megnézed ezt a csodás körmöt, láthatod, hogy valójában ez a stílus lehet menő és elegáns is!

Kép forrása: pinterest

 

5. Mintás&matt burgundy

Tudtátok hogy a gyűrűsujj más színűre festése Vivien Westwoodhoz és Leighton Dennyhez kötődik? Alapvetően azt jelképezte hogy “hé fiúk, szingli vagyok”. Mára már elérte a trend szintet, és a rejtett tartalom háttérbe szorult. Nálunk és valószínűleg nálatok is abszolúte befutó. Imádjuk!

Mintás&matt burgundy
Kép forrása: pinterest
Mintás&matt burgundy
Kép forrása: pinterest

 

4. Művészeknek

Ha már a végzettséged és a Facebook profilod is tükrözi a szakmádat, akkor a körmöd miért ne tehetné ugyan azt? Legyél akár művész, akár bankár, akár fodrász, mutasd meg bátran, mennyire elhivatott vagy!

Művészeknek
Kép forrása: pinterest

 

3. Szabadon mint egy madár

Egy kis minimalizmusba és egyedi díszítésbe még senki nem halt bele (maximum a körmösöd). A gyűrűs körömhöz kapcsolódó jelentést már átléptük ugyan, de a madarakkal díszített gyűrűsujj többet jelenthet csupán a divatnál, ez az teljes szabadság jelképe.

Szabadon mint egy madár
Kép forrása: pinterest

 

2. A fények játéka

Az egyensúly megtalálása végett érdemes egy-két ujjadnál visszatérni a fényes lakkozáshoz, ezzel tudsz némi vadságot csempészni bele.

A fények játéka
Kép forrása: pinterest
A fények játéka
Kép forrása: pinterest

 

1. Francia matt

A klasszikus francia már nem csak a körömágyszín és a fehér kombinációjaként értelmezhető. Ha a francia manikűr szerelmese vagy szinte biztos, hogy ezt ki fogod próbálni.

Francia matt
Kép forrása: pinterest

 

Nektek melyik tetszett a legjobban ?

Tag

HelloGirls

A HelloGirls egy egyedi divat és élestílus blog, ami arra hivatott hogy minden nap inspirája az olvasóit, a legújabb divattippekkel és trendekkel naprakészek legyenek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük