ShoppingTippek trükkök

Internetes vásárlás, pénzt, időt spórolva. Érdekel?

Az internet egy fantasztikus eszköz, amit lehet jól és rosszul is használni. Mi abban segítünk neked, hogy megtanuld jól használni az internetet!

Ebben a cikkben szeretnénk neked megmutatni az internetnek azt az oldalát, amivel igazán ki tud nyalni elötted a világ.

Az interneten való vásárlás nem csak kényelmes, de még szórakoztató is lehet! Most megmutatom nekd miért jó interneten vásárolni, hogy hogyan lehet szórakoztató valamint, hogy hogyan tudsz a legjobb ajánlatokra lecsapni.

1. Kedvezőbb árak online

Ha fizikai üzletben vásárolsz, akkor eggyértelmü, hogy nem tud a kereskedő neked olyan árat biztosítani mint egy webáruház esetében. Hiszen egy webáruház müködési kültségei jóval kissebbek, mint egy valós bolt költségei. Ez álltalában látszik is, mert online álltalában olcsóbban találod meg ugyan azt a terméket, mint a boltban.

Természetesen az interneten egyszerübb az árakkal csalni is. Éppen ezért ha valami túlságosan olcsónak tűni, akkor jobb ha elkezdesz gyanakodni. Főleg, ha külföldi webáruházból készülsz vásárolni. Bár a magyarországi jogszabályok rájuk is vonatkoznak, de sokszor szinte lehetetlen ezeket a jogokat érvényesíteni. Csalók sokszor trükköznek az árakkal, ezért vizsgáld meg:

  • Valós cég áll e a webáruház mögött
  • Az ár tartalmaza e az áfát
  • Hogy vannak e egyébb költségek feltüntetve a felhasználói, vásárlói tájékoztatóban
  • Keress rá a webáruház vagy a cég nevére a google-ben és keress véleményeket
  • Kérdezz rá a cégre itt: /kerdesek-valaszok

Valóban király akciókat lehet kifogni az interneten, és a kereskedők csaknem mind korrekten és ügyfélbarátan jár el. De vannak kívételek és éppen ezért a vásárlás elött inkább járj utána, hogy minden rendben van e.

Ez is érdekelhet: 10 dolog amit ha nem találsz meg ne vásárolj abból a webáruházból!

2. Online könnyebb megtalálni amit keresel!

Veled is volt már olyan, hogy egy termékért egy adott üzletlánc több boltját is meg kellett járnod, hogy megkapd a kívánt árut? Kellemetlen, amikor nagyon sokat kell szenvedni azért, hogy megkapd azt amit akarsz. Sokszor lutri elmenni az adott boltba, mert a boltok raktárkészlete nem mindig valós adatokat mutatja és a helszínen derülhet ki, hogy amiért odautaztál nincs is ott.

Ezzel szemben az interneten minden egyszerre otthon kényelmesen elérhető. Hatalmas kínálatot látsz az eggyes boltok összes termékét, és azoknak kombinációjait is láthatod. Megrendelhetsz bármilyen méretü, színü, márkáju terméket.

Ezek mellett pedig az árösszehasonlító oldalaknak köszönhetően (itt írunk bővebben) több bolt kínálatát is össze tudod hasonlítani pár kattintással. Ezáltal nem csak a terméket, de az árakat és az egyébb kritériumainkat is össze tudjuk hasonlítani.

3. Könnyebb az interneten vásárolni

Ha már megtaláltad a keresett terméket és megvásároltad, az még valahogy haza is kell juttatni. Voltál már úgy, hogy szakadó essőben több zacskó termékkel, akár elektronikai berendezést, vagy bútort haza kellett juttatnod? Nem egyszerü feladat, sokszor az ilyen bevásárlások után hulla fáradtan kifacsarva zuhanunk össze a nap végén.

Az ilyen pillanatokat könnyen el tudod kerülni, hogy ha az interneten vásárolsz. A növekvő igényekre egyre profibb és jobb áru átvételi lehetőségeid vanak. Az e kereskedés hajnalán még csak a házhozszállítás volt opció. Ma már legalább 3-4 átvételi mód közül tudsz válogatni a jobb webáruházakban, így biztosan megtalálod azt ami számodra a legjobb.

Több nagy háztartási gépeket értékesítő webáruházban még azt is vállalják, hogy a webáruházban vásárolt hüttőt házhozszállítják, felviszik a lakásodba és a helyéreteszik! A webáruházak egyre jobb lehetőségekkel kényeztetnek el, érdemes felkutatni a legjobakat!

4. Segítőkész specializálódott webáruházak

Egyre több webáruház specializálódik valamilyen termékcsoportra, és csak azzal foglalkoznak. Ez azért jó, mert egy idő után profik lesznek benne és a piacon a legjobb termék ismerettel rendelkeznek. Ezeket a webáruházakat úgy tudod kiszúrni a többi közül, hogy itt a termék leírások különböznek a többiekétől.

Ők nem használnak gyári termék leírásokat, saját teszteket készítenek, kicsomagoló videókat. De ami a legjobb bennük, hogy sokat tudnak neked segíteni, a vásárlás elött és a vásárlást követően. Sokszor mondjuk, hogy úgy válassz webáruházat, hogy a kapcsolatotok addig tart, amíg ki nem dobod a terméket.

Példaként tudom említeni, a robotguru.hu webáruházat. Ebben a webéruházban csak háztartási takarító robotokkal foglalkoznak már évek óta. Specialistái a területnek és a piacon ők tudják a legtöbbet a robotokról. Egy ilyen termék csoportban sokkal inkább érdemes őket választani, mint egy pár ezer forinttal olcsóbb mezei webáruházat, aki mindent árul.

Ők a vásárlásban és a vásárlást követően is éveken át fognak segíteni és jó tanácsokkal ellátni!

5. Bármikor vásárolhatsz!

Sajnos egyre kevesebb időt tudunk magunkra fordítani, és egyre fontosabá válik a szabadidőnk. Többnyire hétvégén vásárol be mindenki, amikor pihenni kellene! De e helyett a boltról boltra megyünk, és harcolunk ismeretlen emberekkel. Ez pedig azt eredményezi, hogy a következő hetet nem frissel kipihenve kezdjük el, hanem még fáradtabban mint az előző hetet.

Az internetben tényleg ez az eggyik legjobb, hogy soha nem zár be! Egyszerüen bármikor bárhonnan szinte bármilyen terméket meg tudsz rendelni! Annyi idő alatt le tudhatod a vásárlást, amennyi idő alatt odaértél egy nagy áruházba.

Összegezve: Az interneten olcsóbb kifizetődőbb vásárolni!

Vásárolj be az interneten, könnyedén összehasonlítva több bolt ajánlatait, csapj leg a számodra legjobbra, vedd át ott és úgy ahogy te akarod és a maradék idődet pedig töltsd azzal amivel csak szeretnéd.

 

HelloGirls

A HelloGirls egy egyedi divat és élestílus blog, ami arra hivatott hogy minden nap inspirája az olvasóit, a legújabb divattippekkel és trendekkel naprakészek legyenek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük