BaklövésekShopping

Online vásárlás baklövések #1 – A Micimackó horrormaszk

Az internetet böngészve az ember mindig talál valami izgalmasat, valami fantasztikusnak tűnőt, ami még ráadásúl általában olcsó is. Ekkor jön a végzetes döntés, amikor a kosárba rakom gomb után megrendeled a terméket. Pár napig izgatott vagy, hogy mikor jön már meg a termék, de amikor megérkezik és kibontod, legszívesebben agyon taposnád, meglocsolnád benzinnel begyújtanád és átmennél rajta egy úthengerrel.

Nos az Online vásárlás bakik első részében 10 brutálisan szar terméket mutatunk be nektek.

1. A lila varázsszőnyeg 

2. Legyél szexy macilány  

Jó tudjuk, hogy ruhát vásárolni az interneten valóban nehéz feladat. Viszont van külömbség a rossz méretválasztás és ez között. Szegény lány jól megszívta ezt a kínai oldalról történt vásárlást. Látszóvag az első képen a kabát anyaga kiváló minőségü és jól szabott. Ehhez képest a valóságban semilyen eggyezés nem fedezhető fel.

3. Álmaid olvasólámpája 

Lámpát vásárolni az interneten nem olyan nagy trükk, de ennek a srácnak sikerült belenyúlnia a “tutiba”. Ez az olvasólámpa kissebb mint a Samsung telefon 😀 Ezt a terméket is az Amazonról vásárolták.

4. A Micimackó horrormaszk

Hát ez hihetetlen komolyan, a micimackó arc maszk sok sok kisgyermeket megfoghat! Pár száz forintos ára miatt biztosan sokan megvásárolták, de amikor megjött csak akkor derült, ki, hogy ez a maszk nem az a maszk. Elképesztő, hogy vannak akiknek van pofájuk ilyen terméket eladni az interneten. A Micimackó horrormaszk az eggyik kedvencünk.

5. 2017 legmenőbb furdőruhája

Na jó azért van olyan, hogy a férre sikerült rendelés nem sül el olyan rosszúl, de azért elég kemény ebben megjelenni a strandon! Tényleg érdemes jól megnézni, hogy mit rendelsz.

HelloGirls

A HelloGirls egy egyedi divat és élestílus blog, ami arra hivatott hogy minden nap inspirája az olvasóit, a legújabb divattippekkel és trendekkel naprakészek legyenek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük