BaklövésekShopping

Online vásárlás baklövések #2 – A bandzsa macska

Az internetet böngészve az ember mindig talál valami izgalmasat, valami fantasztikusnak tűnőt, ami még ráadásúl általában olcsó is. Ekkor jön a végzetes döntés, amikor a kosárba rakom gomb után megrendeled a terméket. Pár napig izgatott vagy, hogy mikor jön már meg a termék, de amikor megérkezik és kibontod, legszívesebben agyon taposnád, meglocsolnád benzinnel begyújtanád és átmennél rajta egy úthengerrel.

Nos az Online vásárlás bakik első részében 5 nőt mutatok nektek, akik nagyon benézték a vásárlást.

1. A ruhapoló

Ez a ruha nem tudja magáról eldönteni, hogy most ruha vagy poló. A webáruházban még ruhának kinéző poló mire megékezett gazdájához, átalakult polóvá.

2.

Az eredeti kép azért megtévesztő, mert a következő bakival ellentétben ez egy hihető “amatőr” képnek tűnik. Az ember azt gondolja, hogy hogy hmm… ez egy hétköznapi lányon ilyen jól áll, akkor rajtam is jól fog állni. Hát nem…

3. Koktélruha újragondolva

Az elöző bakival ellentétben itt az első képen egy nem átlagos nőn úgy néz ki ez a ruha, mintha csak rászabták volna. Ami a valóságot elnézve valószínüleg így is volt. Szegény ezt a koktélruhát maximum csak hálóingnek tudja majd használni.

4. A délibáb

Ez valahogy sehogy sem akar stimmelni… A fazonja a kivásgások de még a fekete fehér kockák sem hasonlítanak az eredeti képre. Ez egy tipikus ruha baki volt…

5. A pizzafutár

Az eredeti képen persze minden tökéletesen áll, de amúgy sem tudom mi akart lnni ez a ruha… De látszik, hogy a valóságban nem egészen olyan mint amit a webáruházban mutattak.

HelloGirls

A HelloGirls egy egyedi divat és élestílus blog, ami arra hivatott hogy minden nap inspirája az olvasóit, a legújabb divattippekkel és trendekkel naprakészek legyenek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük